"Det´ bare vand"


for kajakroere

Er du klar til at få helt ro på under vandet under kajakken?

Når du får fuldstændig styr på det under vandet

Gør det en verden til forskel for din måde at opleve kajakroning på.

Til dig, der ikke er blevet gode venner med wet-exit og gerne vil kunne stige ud kontrolleret og med ro.

Er du også en af dem, der aldrig er blevet gode venner med at stige ud af kajakken under vandet? Det vi kalder wet exit. Så det bliver sværere at få øvet redninger? Du bliver måske utryg, når bølgerne rejser sig? 

69890479_10218756536761211_3206304360476704768_n

Til dig, der gerne vil have ro på under vandet så du nemmere kan lære en grønlændervending

En af de forudsætninger du skal have for du nemmest lære at lave en grønlændervending. Er evnen til at hænge med hovedet under vandet under kajakken, hvor du har så meget ro på dit nervesystem, at du har overskud til at indlære og ro på til at tænke dig om. 

Til dig der er instruktør, der gerne vil hjælpe kursister med at have ro på under vandet.

Når du har kajakroere i hænderne, der gerne vil lære forskellige kajakteknikker, der kræver at hovedet skal være under vand. Er det rart at have værktøjskassen fyldt godt op med redskaber, så du kan skabe den ro dine kursister skal bruge, så de kan komme godt på videre i deres udvikling under trygge forhold.

Du får et kursus der giver dig:

-De bedste videoøvelser til at få vedvarende ro, når du har hovedet under vandet med udgangspunkt i hvordan hjernen er skruet sammen og reagerer.

-Baggrundsviden om hvordan hjernen reagerer og hvorfor det er vigtigt at vide og hvorfor det er forskelligt hos os hver især.

– De mest effektive metoder du kan benytte igen og igen, der får dig hurtigst i mål, både i forhold til at være fuldkommen rolig under vand, men også andet indlæring i kajakken.  

hvorfor tror de fleste træning under vand er unødvendigt?

Rigtig mange tænker: Jeg har ikke brug for at træne at have hovedet under vand, for jeg har det fint eller ihvertfald nogenlunde ok med at hænge med hovedet nedenunder kajakken. 

I denne situation kan vi godt blive lidt snydt. 

Grunden til det forholder sig sådan, kan vi finde i hjernen. Hjernen kan godt snyde os i den situation. Se denne video og få forklaringen: 

Hvorfor er det en god ide?

Når du lærer at have fuldstændig ro på med hovedet under vand. Så kommer du din indlæring i forhold til alt i kajakken til at blive hurtigere og mere effektivt. Når du skal lære at rulle, at lave en grønlændervending, oplever jeg igen og igen, at dem der virkelig har styr på det her, lærer at rulle på nul komma fem, da du så får meget større kapacitet til at opholde dig under vand, og det giver dig bedre tid og overskud til at fejlrette digselv, samt mere tid til bedre indlæring.  

Kurset giver dig

Kvalitetsvideoer af mange praktiske øvelser, du kan lave både uden adgang til kajak, svømmehal el. lign. men også masser med.

Lydfiler, samt go-to ark du kan downloade og tage med på farten

Ja tak.Jeg må bare med på kurset

Det´bare vand pris 350 kr


Close Menu