Din krop bliver meget gladere og du kan nyde endnu flere timer i kajakken

Kayak Yoga til kajakroere- hvad er det?

Optimer din fremadroning og anden kajakteknik

Når du begynder at tilføre yoga som suplement til din kajakroning vil du opleve at din fremadroning i kajakken begynder at blive bedre. Du får styrket musklerne omkring skuldrene, samt ryg og mave, men også afspændt de muskler, der er på overarbejde både, når vi benytter en god fremadroningsteknik, men også til hvis vi ikke gør.

Grønlændervendinger og redninger bliver nemmere

Nå du skal redde dig selv op i kajakken enten nede fra vandet eller med en grønlændervending kræver det noget mentalt overskud. Jo mere ro du har på med hovedet under vand, og jo mere kropsbevidsthed du har, jo hurtigere er det også muligt at lære at lave en grønlændervending. Yoga giver naturligt større kropsbevidsthed ved at gøre det reglemæssigt, samt har et hav af andre metoder til at skabe den ro. Den øget smidighed giver dig også en fordel, da mange rul bliver mere effektive, når du nemt kan krølle kroppen lidt mere sammen.

Når du skal sidde mange timer i kajakken. Så vil en styrket og fleksibel krop være en stor fordel.

Når vi skal sidde oprejst med overkroppen med en god holdning i længere tid af gangen eller i det hele taget i kajakken- kan vores vestlige skik med altid at sidde på en stol, give vores kroppe nogle udfordringer, når vi pludselig skal sidde med benene strakt frem foran os. Det gælder om at få strakt de muskler, der er blevet for stramme og styrke alle vores stabiliserende core muskler.

Mini program i samarbejde med Bevæg dig for livet-prøv her

Du har nu mulighed for at gå til kayak yoga hos Kajak Freak i Handbjerg (v: Holstebro)
Læs mere ved at trykke på den gule knap nedenfor

Nu har nu du muligheden for at gå til Kayak Yoga hos Kajak Freak

Close Menu