Heidi Nissen

Yoga Alliance certificeret Yogalærer og Kajak Instruktør i DGI

"Whether you think you can or think you can´t -you´re absolutely right!"

-Henry Ford

Min historie

De sidste 10 år af mit liv har jeg hovedsageligt brugt på at udvikle mig indenfor to områder. Det ene er havkajak og det andet er, hvordan vi mennesker håndterer de mentale og følelsesmæssige udfordringer, vi møder både i livet, men også specificeret omkring havkajak.  

Jeg har selv taget rejsen fra kajakkylling til kajakkriger. Først som begynder og dernæst som instruktør. Jeg har mange gange i løbet af årene været skrækslagen, og stået med hjertebanken og har haft lyst til at løbe væk, og at jeg de første år var hunderæd for at falde i vandet gjorde, at jeg havde virkelig svært ved at lære alt det, der gør oplevelserne i kajakken så meget sjovere.  

Jeg havde heldigvis en instruktør, der var rigtig god til at hjælpe mig med at håndtere min frygt i starten og han sagde altid til mig ” Når nu du selv har haft så svært ved at lære at håndtere kajakken og frygten, bliver du også rigtig god til at undervise andre, der har det sådan”  

Det har jeg taget med mig, som min styrke i de sidste ti år som kajakinstruktør og det har sat mig på en mission for at afdække, hvad der virker bedst og mest effektivt. For hvad gør dem der ikke lader deres frygt stoppe dem? Har de bare mere effektive strategier og værktøjer i deres mentale værktøjskasse? eller hvad gør de?

Jeg har hjulpet mange igennem deres første wetexit, eskimoredning og grønlændervending, Så min værktøjskasse med gode og effektive strategier for håndtering af den utryghed og frygt, der for mange følger med, er blevet så stor og omfangsrig, at jeg er klar til at tage dig med på din rejse fra kajakkylling til kajakkriger. 

 

 
 
10408161_10204156058875056_8714811071198848685_n
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her finder du kayakyoga´s medie omtale

Close Menu