Yogahold Bogense

rawpixel-771284-unsplash

Begynderyoga

Tirsdage kl 16.15-17.15

Dette er holdet for dig, der ikke har prøvet yoga før, eller gerne vil i gang igen efter længere tids pause. En af de ting jeg allerbedst kan lide ved yoga er, at det kan tilpasses alle og at du ikke kan være god til yoga. Yoga handler om at give din krop og dit sind, de allerbedste forudsætninger for at møde op i dit liv stærkere og mere afbalanceret. Dette begynderyoga hold møder dig, der hvor du er. Så det med at tro du skal være smidig, stærk, sund osv. for at dyrke yoga er sådan set bare en myte. Det er bivirkninger, der naturligt følger med, når du begynder på det. Dette hold begynder d. 4. februar og slutter d. 29.april. 10 gange for 850kr. Der er også mulighed for en klippekortsordning. Se længere nede

Yoga for mænd

Onsdage kl 17.30-18.30

Dette hold er for mænd. Nogle mænd holder sig tilbage fra at gå til yoga, da de ikke har lyst til at være den eneste mand i lokalet. Det skulle vi kunne undgå på dette hold.
Dette hold er på begynderniveau. Så det er ingen hindring, hvis du ikke har prøvet yoga før.
På dette hold vil vi arbejde med en blanding af styrke og smidighed.
Dette hold begynder d. 20. november og slutter d. 5. februar. 10 gange for 850kr. Der er også mulighed for en klippekortsordning. Se længere nede.

christopher-campbell-37569-unsplash


Begynderyoga Aften

Onsdage kl. 18.45-19.45

Dette er holdet for dig, der ikke har prøvet yoga før, eller gerne vil i gang igen efter længere tids pause. En af de ting jeg allerbedst kan lide ved yoga er, at det kan tilpasses alle og at du ikke kan være god til yoga. Yoga handler om at give din krop og dit sind, de allerbedste forudsætninger for at møde op i dit liv stærkere og mere afbalanceret. Dette begynderyoga hold møder dig, der hvor du er. Så det med at tro du skal være smidig, stærk, sund osv. for at dyrke yoga er sådan set bare en myte. Det er bivirkninger, der naturligt følger med, når du begynder på det. Dette hold begynder d. 15.. januar og slutter d. 29.april. 13 gange for 1105kr. Der er også mulighed for en klippekortsordning. Se længere nede

saffu-420396-unsplash


Farvel Stress

Tirsdage kl 14.30-16.00

Det er forlængst bevist, at yoga har en positiv effekt på vores stress respons. På dette yoga hold vil du lære de bedste yogaøvelser til at kunne styre din egen stress respons. Da jeg selv har prøvet, hvor syg man kan blive af stress, og i mange år derefter har afprøvet rigtig mange værktøjer og teknikker fra forskellige områder indenfor psykologi. Vil jeg videregive min viden i form blive af øvelser i forløbet. Dette vil blive et lille lukket hold på kun 8 personer og det vil derfor ikke være muligt at bruge klippekort.
Dette hold begynder d. 4.februar og slutter d.28. april. 10 gange for 1250kr.


Lokation:

Yoga for mænd og Begynderyoga Aften vil være i Sundhedshusets Træningssal 3 på Skovvej 1, Bogense


Farvel Stress og Begynder yoga vil være på Gyldensteensvej 24, Bogense

Klippekort

Det er muligt at købe klippekort. Der kan bruges på yogaholdene- undtagen Farvel Stress. 10 gange 1095kr.

Praktisk information

Underviser på alle hold er Heidi Nissen. Der er Yoga Alliance certificeret Yogalærer RYT 200.

Medbring gerne et tæppe på de indendørshold.

Holdene følger skolernes ferieperioder. Så der er ikke yoga på holdene i de perioder. 

Der er heller ikke yoga i uge 14.  

Ring eller skriv på 61737404, hvis du har spørgsmål.  

Close Menu